Owner Post Them Follow+ Dash



The Talking Diary
__________ Y e a n n a

Greeting



Welcome to this lame blog :)
keep in touch and do give opinion or advice to me
Thankyou .
----------------------------------------------
do as you like , it's doesnt matter at all . cbox at Tell me section :)

Tell Me ;

⊰HOVER HERE!⊱
don't mess up my blog with your ads . just leave your footstep for me to trace you later okay ;)
whoever has my link in your linkies , do tell me . so that I'll put yours . *my previous code was missing :( *


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork

Big applause to
IlliShuhada and PikaChan
for the basecode and
layout arrangement :)
gorgeous images taken
from GW

GIVEAWAY FM FROM CANADA

Bismillahirrahmanirrahim :)

click banner for redirect ya :)

marilah memeriahkan giveaway ni sambil tambah kenalan blogger lain jom ! 


xoxo,
yyaaa;

review blog #2

assalamualaikum ...

first at all mintak maaf sangat sangat sebab entry ni post terlalu lambat omg konon nak tunggu balik rumah dapat bukak dekat laptop baru selesa nak taip ha tapi akhirnya taip guna phone jugak sebab kekangan waktu yang ada ni.  hihihi.  sementara tu i tunggu jugak email yang lain masuk tapi takda khabar berita langsung so i proceed je la kan.  okayy πŸ™ˆ


okay saya review pada mata kasarnya,  blog ni of course la i puji cantik kan manada blog tak cantik senang senang nak kutuk pulak kan lol.  personally saya suka blog ni sebab dia sangat sangat simple but nice.  kalau saya sendiri takkan guna backgroud colour macam blog sebab nampak kinda kusam and a bit old ( nak jugak acah muda ha πŸ˜‚πŸ˜‚ ) tapi yang ajaibnya blog ni nampak menyerlah ha sebab bunga dan gabungan warna dia berjaya timbul ha dan menampakkan unsur unsur matang instead of tua seperti i sebutkan tadi.  haa,  tu yang nampak cantik kan kan kan πŸ’•πŸ’•

this is phone view.  ha lawa kan kan kan dari blog i ni bukak kat phone nampak pudar je macan ada ke tak warna kat blog ni.  hahahahahahahahhaha.  entah bila la nak rajin tukar wajah baru hihihi. 


okay dari segi teknikalnya ha, i takda la pandai sangat tapi bila bukak blog ni nice la tak berat sangat which is masa untuk loading sepenuhnya tu cepat ha.  pastu takda lah nampak ada broken link ke ads ads pop out ke.  memang selesa la kalau kita ni firsttime mengunjungkan . so kalau dah first impression pun baik apa salahnya kita kunjung untuk kali ke dua tiga empat lima enam kali pulak kan.  hihihi.  so, kalau nak improve lagi blog ni ha boleh guna seositecheckup seperti gambar atas tu ha.  nanti dia ada bagi secara details benda yang dia check and cara nak betulkan nya.  ha tengok blog dia dapat 66% gais which is boleh sangat la uolls pergi lawat blog tu ha entry dia pun nice nice tau,  tak heavy punn πŸ’• 

btw , kalau uolls ada yang teringin nak cari jubah murah tapi cantik lagi lagi nak raya dah ni tailor pun masing masing nak closed order dah ha tak sempat nak tempah baju kan,  boleh la kita usha usha sikit igshop sis ni ha serious lawa gaiss jubah jubah nya,  nama je jubah plain tapi banyak design ha dengan warna warna nya yang lawa lawa serious banyak pilihan okay.  memang perfect untuk wanita wanita dan gadis gadis yang suka nampak simple tapi dalam masa yang sama tetap cantik πŸ’• hihihi.  tak perlu la lagi penat penat nak cari jubah cantik,  masuk satu satu kedai kan.  ni dah ada instagram je dah boleh scroll scroll boleh nampak semua baju lagi satu kedai ha.  lagi satu sebenarnya igshop bukan setakat jubah je dia jual,  ada jugak baju muslimah dengan shawl pun ada jual tauu!  ha lagi lagi sekarang ni tengah promo lagi bertambah tambah murah dapat ha ! apa lagi,  jom cepat cepat kita grab okayyy πŸ’•πŸ’•πŸ’•

psst,  ni baru sikit i kasi preview ha kalau you guys pergi kat instagram dia lagii banyak design ada warna cantik cantik tak tipu ha boleh cek sendiri @jubahplain yeee 😁😁

xoxo,  









COMICS GIVEAWAY by SVIORS


( click banner to redirect)

Sejarah PT3 2016

Assalamualaikum .

ingat lagi 2 tahun lepas punya la kabut cari isi untuk tugasan PT3 geografi sampai terlupa nak cari bahan sejarah . mahu la kat sekolah tu baru belek-belek bahan kawan , pi baca satu-satu and ada yg complicated isinya pi photostat. lol . itu pun nasibaik tajuk tahun tu senang and mostly liyana guna silibus tingkatan dua sahaja untuk fakta dan masukkan isu-isu yang pernah berlaku dlm masyarakat malaysia . Then yg lain tu pandai pandai la buat ayat , bagi pendapat , membebel untuk ulaskan isi jadi panjang . Alhamdulillah dapat jugak hasil even last minute punya preparation and berkat bantuan kawan jugakla bagi pinjam bahan rujukan :) he . pagi tadi time bukak dashboard terperasan blog teacher balqis ni ada update rujukan page , contoh-contoh kerja . and liyana ada tengok tadi memang sangat membantu la . 


Giveway Shawl Raya by Aryana Couture


(click)

tagged:


Giveaway Sejuk Sedap Ramadhan 2016

Hye hye salam perkenalan . 
Kami adik beradik Ema & Lisa ingin mengucapkan SALAM SAYANG salam Ramadhan . Blog VetoVirago sudah pun 1 tahun 4 bulan & ini merupakan first giveaway kami , dengan harapan agar semua bloggerian senyum selalu dan happy-happy ajerrr ...
KLIK GAMBAR UNTUK JOIN GIVEAWAY
Hadiah yang ditawarkan untuk
Giveaway Sejuk Sedap Ramadhan 2016
ini adalah :- jengg , jengg , jenggg !!!
Untuk SEORANG yg bertuah sahaja ... (pemenang dipilih oleh adik kembar kami berusia 9 tahun) :
  • 1 x T-shirt Exclusive Sabun Sejuk Sedap berharga RM 58
... dan +10 hadiah menarik yg lain , iaitu :
  • 2 x Sabun Sejuk Sedap berharga RM 35 
  • 2 x Sampul Duit Raya Sabun Sejuk Sedap
  • 2 x Tapak iklan di Top Sponsor Blog selama sebulan
  • 2 x Duit Raya RM 5 / boleh tukar ke topup
  • 2 x Beg Tote Bercorak - tinggi 44cm x lebar 37cm
(boleh pilih design kegemaran)
Tarikh Mula :15.06.16 *Rabu Tamat : 30.06.16 11.59 mlm *Khamis Tarikh keputusan diumumkan pada : 02.07.16 *Sabtu - - - - - - - - - - - Terima kasih kerana sudi menyertai Giveaway Sejuk Sedap Ramadhan 2016 . Semoga anda bertuah dan berjaya - - - - - - - - - - - Senarai peserta di SINI [tekan sini]

Madinah and Vietnam Souvenirs Giveaway by Nafas Baru

Bismillahirrahmanirrahim.

(interested? click the banner )


β—€ β–Ά